KiKuLa groepsruimte
Sinds eind augustus 2021 is KiKuLa uitgebreid met een extra ruimte voor groepsactiviteiten, -sessies, en -workshops. Ieder kind heeft behoefte aan verbinding. Verbinding met gelijkgestemden (peers) kan eenzaamheid verminderen, gevoel van eigen waarde vergroten en geluksgevoel bevorderen. Wanneer kinderen of jongeren met dezelfde interesses de mogelijkheid hebben elkaar te leren kennen omdat een gezamenlijke hobby of talent bijv. op creatief gebied kan het mooie sociale contacten en misschien een mooie vriendschap opleveren. Vanuit deze visie is de groepsruimte opgezet, afgestemd op de behoefte van het kind en wat een kind nodig heeft.

Voor hoogbegaafde, hoogsensitieve kinderen of voor kinderen met kenmerken van ASS kan het leggen van vriendschappen soms moeilijker verlopen. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Ook voor deze kinderen is acceptatie belangrijk. Ze kunnen zich soms een buitenbeentje of eenzaam voelen. Daarom is het bevordelijk dat kinderen sociale contacten kunnen hebben met gelijk gestemden. De groepsruimte is net als de individuele ruimte prikkel arm en ligt in een natuurrijke omgeving.

De kosten van deelname aan een groepssessie, -workshop of -activiteit zijn €35,00 per persoon inclusief materialen. Wanneer een kind behoefte heeft om met regelmaat deel te nemen is er de KiKuLa knipkaart. De KiKuLa knipkaart is een voordeel kaart, 5 keer deelnemen voor de prijs van 4 en kost €140,00. De kaart is verkrijgbaar binnen de praktijk.  

KiKuLaknipkaart1.jpg
KiKuLaknipkaart2.jpg
KiKuLa bloem.jpg

Fotoimpressie van de groepsruimte 

Groepsruimte1
Groepsruimte1

press to zoom
Groepsruimte7
Groepsruimte7

press to zoom
Groepsruimte8
Groepsruimte8

press to zoom
Groepsruimte1
Groepsruimte1

press to zoom
1/8
KiKuLa bloem.jpg