Foto impressie
KiKuLa beschikt over drie ruimtes; groepsruimte een gespreksruimte en een atelier met binnentuin in een villa op de tweede verdieping. Verder is op de tweede etage van de villa een wachtruimte gesitueerd waar je wordt opgehaald voor je afspraak. 
De ruimtes zijn prikkelarm ingericht en daarom geschikt voor kinderen en jongeren die hooggevoelig / hoogsensitief / hoogbegaafd zijn of / en kenmerken van ASS hebben of (een) andere problematiek(en) ondervinden waardoor zij zich niet 'veilig' of op hun gemak voelen. Belangrijk is dat je je op je gemak en rustig kunt voelen, je eigen grenzen kunt (leren) aangeven in wat voor jou goed voelt. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van het bankje of wanneer je liever praat op een kussen op het gras of liever gaat liggen in de binnentuin is dat ook prima. Buiten de villa bevindt zich een mooie natuurrijke omgeving met een vijver. 
Heb je de behoefte om staand te schilderen of zittend te schilderen? Het kan allemaal. Zelfs buiten schilderen op het terrein bij de vijver op het grasveld bestaat bij mooi weer in het voorjaar tot de mogelijkheid. De buitenplaats kan je ook inspireren. 
KiKuLa ligt op loopafstand van de mooie buitenplaats van Vaeshartelt voor wanneer je behoefte hebt aan een wandeling om inspiratie op te doen, te genieten van het moment en contact met jezelf te (leren) maken en te ervaren wat dit met je doet op gebeid van gevoel en sensaties in je lichaam.


 

KiKuLa bloem.jpg