top of page

Foto impressie
KiKuLa beschikt over twee ruimtes; een gespreksruimte en een atelier voor lichaamsgerichte groepsactiviteiten (maximaal 4 cliënten) met een mindfulness binnentuin. 
De ruimtes zijn prikkelarm ingericht en daarom geschikt voor kinderen en jongeren die hooggevoelig / hoogsensitief / hoogbegaafd zijn of / en kenmerken van ASS hebben of (een) andere problematiek(en) ondervinden waardoor zij zich niet 'veilig' of op hun gemak voelen. Belangrijk is dat je je op je gemak en rustig kunt voelen, je eigen grenzen kunt (leren) aangeven in wat voor jou goed voelt. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van het bankje of wanneer je liever praat op een kussen op het gras of liever gaat liggen in de binnentuin is dat ook prima. Schuin tegenover mijn woning bevindt zich een mooie bosrijke omgeving. 
Heb je de behoefte om staand te schilderen of zittend te schilderen? Het kan allemaal. Zelfs buiten schilderen bestaat bij mooi weer in het voorjaar tot de mogelijkheid. 
KiKuLa ligt op loopafstand van het mooie natuurgebied Anstelvallei bij Kasteel Erenstein voor wanneer je behoefte hebt aan een wandeling om inspiratie op te doen, te genieten van het moment en contact met jezelf te (leren) maken en te ervaren wat dit met je doet op gebeid van gevoel en sensaties in je lichaam.

 

KiKuLa bloem.jpg
bottom of page