KiKuLa biedt op een holistische wijze een diversiteit aan behandelings-, begeleidings-, en ondersteuningsmogelijkheden door coaching aan kinderen van 4 tot 17 jaar op gebied van problemen in de kinder- en jeugdtijd o.a. cognitief gedrag, emotieregulatie, sociale normen en hoogbegaafdheid. Ook kunnen scholen in het reguliere basisonderwijs gebruik maken van de expertise van KiKuLa om onderwijs aan een leerling beter te kunnen afstemmen en gedrag van een leerling beter te kunnen begrijpen wanneer er meer zicht is hoe met de leerling om te gaan. Het kind staat bij KiKuLa in alle opzichten centraal.

Door inzet van creativiteit en expressie kan een kind emoties uiten en zichtbaar maken welke gevoelens, gedachten en beelden er in hem/haar omgaan. De inzet van creatieve expressie heeft een positieve werking op eigen regie, eigen waarde en talenten die wellicht op school of in de thuissituatie te weinig geprikkeld worden.

KiKuLa staat garant voor professionaliteit, samen, zorgvuldigheid, (com)passie, onderscheidend zijn, out of the box denkend en handelend, een vertrouwensband creëren waarbij veiligheid, vertrouwen, connectie, zelfacceptatie en zelfliefde wezenlijke waarden zijn in het contact. Problematiek(en) word(t)(en) op een holistische wijze bekeken en behandeling/begeleiding/ondersteuning vinden plaats zonder dat een kind met een etiket of bestempeld wordt met een diagnose en staan behandelingen/begeleiding en ondersteuning centraal gericht op wat een kind nodig heeft en waar behoeftes liggen.

I KiKuLa I KvK-nummer 80138047 I Weert 78 6231 SB Meerssen I kikula2020@outlook.com I

Tel: 06 50 88 50 67 I www.kikula2020.com I BTW NL003397125B57 I

Copyright © 2020